Tuesday, 15 May 2018

Lehmällä on hankaluuksia synnytyksessä, mutta nämä pyöräilijät rientävät apuun

Me arvostamme yleensä paljon niitä ihmisiä, jotka eivät epäröi hetkeäkään nähdessään avun tarpeessa olevan henkilön. Usein ihmiset tosin sattuvat olemaan myös oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Juuri näin tapahtui oheisen videon tapauksessa ja tämä video on katsottu jo yli 22 miljoonaa kertaa. Espanjalainen Jose Manuel Faraldo oli ystäviensä kanssa pyöräilemässä Celan kylän ohi, kirjoittaa Daily Mail UK.

Yllättäen pyöräilijät näkivät ryhmän kyläläisiä kerääntyneen erään lehmän ympärille. Lehmän synnytys oli kestänyt jo viiden tunnin ajan ja vaikka eläinlääkäri oli soitettu paikalle, hän ei ollut vielä saapunut ja lehmä oli todella uupunut ja pulassa synnytyksensä kanssa.

Eläin ei pystynyt kunnolla enää seisomaan, sillä se oli niin uupunut, joten Jose ystävineen päätti yrittää auttaa tätä. Yhteisvoimin he saivat lehmän seisomaan, jotta se pystyisi synnyttämään vasikan.

Onneksi kaikki päättyi hyvin, koska hetken aikaa näytti ettei kaikki suju kovinkaan hyvin! Onneksi pyöräilijät saapuivat juuri silloin paikalle! Katso tämä mahtava video ohesta.