Tämä mies ei ole maksanut vuokraa 22 vuoteen ja hänen ratkaisunsa on todella ainutlaatuinen

Tämä mies ei ole maksanut vuokraa 22 vuoteen ja hänen ratkaisunsa on todella ainutlaatuinen

tiistai, 15 toukokuu 2018


Asumiskustannukset ovat luonnollisesti pakollinen menoerä lähes kaikille, paitsi miehelle nimeltä Marcio Mizael Matolias. Brasilialainen mies ei ole maksanut vuokraa 22 vuoteen ja hänen ratkaisunsa tähän on todella ainutlaatuinen: hän elää hiekkalinnassa.

Asunnon omistaminen tai vuokralla asuminen tuovat monelle isoja pakollisia kulueriä, joilla yleensä valitettavasti on taipumusta ennemmin nousta kuin laskea. Rio de Janeirossa, Brasiliassa elämä Marcio on kuitenkin löytänyt luovan ratkaisun ongelmaa: hän elää omassa hiekkalinnassaan.

22 vuotta sitten Marcio Mizael Matolias muutti Rio de Janeiron keskustassa sijaitsevasta asunnostaan hiekkalinnaan merenrantaan. Alkuun hänellä oli ajatus käyttää hiekkalinnaa kirjojen säilytyspaikkana, mutta huomattuaan joutuvansa jatkuvasti korjailemaan linnaansa, hän päätti muuttaa sinne pysyvästi myös itse asumaan.

“Elin nuoruuteni Guanabaran rannikkoseudulla ja olen aina elänyt rannan läheisyydessä. Ihmiset joutuvat maksamaan kohtuuttomia vuokria päästäkseen rannan läheisyyteen. Minulla ei ole laskuja ja elän hyvää elämää,” kertoo Marcio The Mirror-sivustolle.

Tämä ei luonnollisesti sovi ratkaisuksi kaikille, mutta Marcion kohdalla se on toiminut hyvin yli kaksikymmentä vuotta. Hän on nykyään paikallinen kuuluisuus ja kantaa lempinimeä “King”.

Hän saa tarvitsemansa rahan myymällä käytettyjä kirjoja ja käyttää suihkua ja vessaa läheisissä rakennuksissa.

Indy100-sivuston mukaan vain rikkailla on varaa asuntoon Rion keskustassa ja lähiöissä asuvat kärsivät jatkuvasti murtovarkauksista. Joten vaikka hiekkalinna tarjoaa vain kolme neliömetriä tilaa, se on parempi kuin edellä mainitut vaihtoehdot.

Ollaksemme rehellisiä – kukapa ei haluaisi asua rannalla ja rakentaa hiekalinnaa, lukea kirjoja ja nauttia näköalasta päivästä toiseen!

4- vuotias lähettää syntymäpäiväkakun äidilleen taivaaseen – silloin posti toimii upealla tavalla

Yhtenä päivänä poseeraat Buckinghamin Palacen edessä – 22 vuotta myöhemmin menet naimisiin prinssin kanssa

Metsästäjien kimppuun on käymässä villi karhu metsässä – he tiesivät heti mitä tehdä

Naapurit valittavat omituisesta metelistä- omistajan tarkastaessa valvontakameran, hän yllättyy näkemästään

Opettaja nöyryyttää 8 vuotiasta tyttöä luokan edessä – tyttö kostaa mieleenpainuvalla tavalla

Isä löytää jäähyväiskirjeen 15- vuotiaalta pojaltaan, mutta huomaa erikoisen yksityiskohdan kirjeen lopussa