Wednesday, 16 May 2018

Sankarikoira näkee parhaan ystävänsä olevan ongelmissa altaassa ja hyppää pelastamaan tätä

Monilla eläimillä, kuten joillakin koirilla on sisäänrakennettu vaisto auttaa avun tarpeessa olevaa eläintä tai ihmistä. Tässä näemme juuri tällaisen esimerkin, kun Remus näkee ystävänsä Smokeyn olevan pulassa ja epäröimättä rientää auttamaan tätä.

Smokey ei ole kovin hyvä uimaan ja sen kerran kun se menee uimaan, se ui matalassa ja omistajan valvovan silmän alla. Tällä kertaa Smokey kuitenkin putosi altaan syvään päähän ja omistaja oli sisällä, eikä ollut lainkaan tietoinen koiran hankalasta tilanteesta.

Smokey ei päässyt kapuamaan reunalle ja oli vaarassa hukkua.

Sillä hetkellä sen ystävä Remus osoitti olevansa todellinen sankari ja sen sankarillinen teko jäi talteen valvontakameran nauhalle.

Smokeyn emäntä kertoi The Dodo– sivustolle: “Kun näimme valvontakameran kuvan, olimme yllättyneitä ja järkyttyneitä alkuun. Paras ystäväni (Remuksen omistaja) suorastaan itki nähdessään koiransa hengenpelastustoiminnan.”

Todella hyvä esimerkki siitä, kuinka upeita eläimiä koirat ovat! Muista jakaa tämä video myös ystävillesi Facebookissa.