Monday, 21 May 2018

Isä löytää jäähyväiskirjeen 15- vuotiaalta pojaltaan, mutta huomaa erikoisen yksityiskohdan kirjeen lopussa

Ei ole kiva saapua kotiin ja löytää kotoa nuoren lapsen jäähyväiskirje. Sellaista kokemusta ei kukaan vanhempi haluaisi itselleen. Tämän perheen isä joutui kokemaan sen, kuten Tickld– sivustolla kerrotaan. Emme tiedä tapahtuiko tämä todella, mutta tarina itsessään kuitenkin kaipasi kertomista.

Kaikki vanhemmat voinevat samaistua tämän isän pelkoihin ja huoliin hänen lukiessaan kirjettä, mutta sen loppu oli varmasti yllättävä isälle.

Isä oli mennyt käymään poikansa huoneessa ja yllättyi löytäessään sängyn pedattuna ja siistinä. Sitten hän löytää toisen yllätyksen tyynyn päältä: Siististi taitellun kirjekuoren, joka on osoitettu hänelle. Isä saa välittömästi inhottavan ennakkoaavistuksen ja kädet täristen, hän avaa kirjeen ja lukee sen sisällön.

“Rakas isä,

Kirjoitan sinulle suuren surun ja katumuksen vallassa. Olin pakotettu karkaamaan uuden tyttöystäväni kanssa, jotta välttäisin yhteenoton sinun ja äidin kanssa. Olen löytänyt aidon rakkauden Stacyn kanssa, hän on todella mahtava! Tiedän kuitenkin, että sinä et hyväksy häntä hänen lävistystensä ja tatuointiensa, sekä paljastavan pukeutumisensa takia ja myöskään sen tähden, että hän on huomattavasti minua vanhempi. Pelkästään hullaantuminen ei pakota minua tähän isä.

Hän on raskaana. Stacy sanoi, että tulemme olemaan todella onnellisia. Hän omistaa asuntovaunun metsässä ja hänellä on polttopuuta koko talven ajaksi. Me molemmat unelmoimme saavamme paljon lapsia.

Stacy on avannut silmäni sille, että marihuana ei todellisuudessa satuta ketään. Me aiomme kasvattaa sitä itse ja vaihdamme sitä muiden kommuunissa asuvien ihmisten kanssa, jotta saamme kaiken sen kokaiinin ja ekstaasin mitä haluamme. Samalla rukoilemme, että tiedemiehet keksivät parannuskeinoin AIDSiin, jotta Stacy paranee. Hän todella ansaitsee sen!

Älä murehdi isä. Olen 15- vuotias ja tiedän miten huolehtia itsestäni. Jonain päivänä tulen varmasti vierailulle, jotta saat tutustua kaikkiin lapsenlapsiisi.

Rakkaudella, poikasi Joshua.

PS. Isä, mikään yllä olevasta ei ole totta. Olen Jasonilla. Halusin vain muistuttaa sinua, että on pahempiakin asioita elämässä, kuin keittiön pöydällä oleva koetulos. Soita minulle, kun on turvallista tulla takaisin kotiin!

Isä parka, hän on varmasti järkyttynyt monta kertaa lukiessaan kirjettä! Pakko myöntää, että pojalla on todella hyvä mielikuvitus… Tarina ei kerro auttoiko kirje, mutta epäilemme että auttoi!