Monday, 11 June 2018

Nämä viisi pentua saavat kokea ruohon ensi kertaa tassujensa alla ja sitä on suloista seurata

Me kaikki tiedämme miten mahtavia eläimiä koirat ovat. Ne ovat uskollisia ja onnistuvat tarjoamaan meille iloa ja lohtua – riippuen kumpaa tarvitsemme juuri silloin. Ne osaavat vaistota meidän tunteemme ja ovat todella mahtavia vain ollessaan meidän lähellämme silloin, kun sitä eniten tarvitsemme.

Koiranpennut ovat todella suloisia ja ne onnistuvat hälventämään huolemme omalla huolettomuudellaan ja seikkailunhalullaan, katso vaikka oheinen video.

Nämä pikkuiset nelijalkaiset ystävämme syntyivät eläinsuojalla, kun niiden emo oli pelastettu ja tuotu eläinsuojalle toipumaan. Pelastuksesta ei kulunut kauaakaan, kun emo synnytti viisi pientä pentua. Kun pennut olivat muutaman viikon ikäisiä, henkilökunta päätti viedä pikkuiset karvapallot pihalle, nurmikolle ensimmäistä kertaa. Tästä syntyi todella suloisia kuvia!

Ensin sulokuonot ovat varovaisia ja kurkkivat korin reunan takaa. Ne ovat kuitenkin myös todella uteliaita ja kun ne rohkaistuvat ensin nurmikolle koristaan, niitä ei enää pidättele mikään!

Katso itse tämä suloinen video ohesta ja jos pidit siitä, muista jakaa se myös ystävillesi Facebookissa!