Tuesday, 12 June 2018

Koira sokeutui diabeteksen aiheuttamana, mutta kiitos leikkauksen, se sai mahdollisuuden nähdä taas

Ei ole montaa asiaa mihin nojaamme niin paljon kuin näkökykyyn ja onkin hyvin traagista jos jostain syystä menettää näkökyvyn. Tämän rohkean Duffy koiran tarina muistuttaa meitä siitä.

Duffy on suloinen irlanninterrieri, jolla on kuitenkin ollut melko paljon terveysongelmia. Sille kehittyi diabetes ja se vaikutti koiran näkökykyyn sokeuttaen sen. Diabetes saatiin onneksi kuriin lääkityksellä, mutta koira ei ollut ollenkaan sama iloinen itsensä ilman näköään.

Onneksi Duffylle oli kuitenkin mahdollista tehdä leikkaus, jonka ansiosta se saattoi saada takaisin näkökykynsä. Tämä oli todella mahtava uutinen perheelle ja he eivät epäröineet hetkeäkään operaation varaamisessa.

Shareably-sivuston mukaan leikkaus suoritettiin Pennsylvaniassa sijaitsevan Malvernin Veterinary Referral Center-eläinlääkärikeskuksessa.

On vaikeaa päätellä oheisesta videosta se kuka on innostuneempi, Duffy vai perhe! Duffyn häntä heiluu rajusti ja se vinkuu nähdessään taas rakkaan perheensä. Sitä on todella sydäntälämmittävää katsoa!

Katso itse tämä koskettava video ja jaa se ystävillesi ja perheellesi, jos se lämmitti myös sinun sydäntäsi!