Tuesday, 12 June 2018

Reteä mies alkaa pullistella kameran edessä, mutta yllättyy takana olevan naisen varastaessa shown

Philadelphiassa käydyssä amerikkalaisen jalkapallon ottelussa eräs mies pääsi “pullistelemaan” kameran edessä. Hän oli melko reteä tehdessään sitä, mutta kun hänen takanaan oleva nainen nousi ylös, mies istahti vaivautuneena takaisin paikalleen.

Monissa otteluissa Yhdysvalloissa on yleisön viihdyttämiseksi väliajoilla käytössä niin sanotut “Kiss-cam” tai “Dance-cam”, jossa kamera kohdistuu yleisöön ja kameran kuvassa olevat ihmiset saavat tanssia tai suudella kaikkien nähdessä tilanteen isoilta näytöiltä.

Tämän amerikkalaisen jalkapallo-ottelun aikana oli käytössä “Flex-cam”, eli kameran kohdistuessa pitää näyttää muskeleitaan. Kameran kohdistuessa erääseen mieheen, tämä nousi reteästi hymyillen seisomaan ja alkoi pullistella hauiksiaan. Osoittautui kuitenkin niin, että hän alkoi pullistella väärän naisen edessä.

Hänen takanaan oleva nainen riisuu takkinsa miehen pullistellessa ja alkaa pullistella omia vaikuttavia käsivarsiaan. Nainen oli ammattimainen kehonrakentaja, joka oli tottunut esittelemään lihaksiaan yleisön edessä. Miehen huomatessa, että hän jää toiseksi takanaan seisovalle naiselle, hän vaipuu nolona istumaan takaisin penkilleen.

Mies saa näin ollen huvittuneet naurut osakseen ja nainen valtaisat suosionosoitukset.