Wednesday, 13 June 2018

Tässä on vinkki rikkoutuneen vetoketjun korjaamiseksi – helppo ja yksinkertainen oppia

Olemme jokainen saanut kokea sen turhauttavan tilanteen, kun vetoketju takissasi, laukussasi kengissäsi ei suostu enää sulkeutumaan kunnolla.  Olemme karvaasti joutuneet huomaamaan, että vetoketju ei kestä ikuisesti – ei varsinkaan lempitakissasi. Joudumme monesti heittämään hyvän laukun tai vaatteen pois, kun vetoketju menee hajalle siten, että hammastus ei enää pysy kiinni.

Tässä on kuitenkin apu siihen ongelmaan, sillä tarvitset vain pihdit ja hieman puristusta oikeista kohdista! Katso helpot ohjeet oheiselta videolta ja saat taas lempitakkisi käyttöösi!

Kun puristat pihdeillä molemmilta puolilta vetoketjun vedintä, saat vetoketjun taas sulkeutumaan niin kuin sen kuuluukin! Oheiselta videolta näet yksityiskohtaisen selostuksen kuinka tämä todella yksinkertainen korjaus tehdään (noin videon kohdassa 1:20, näytetään varsinainen ohje).

Todella näppärä vinkki muistettavaksi, jos esimerkiksi kesken matkan matkalaukun vetoketju sanoo sopimuksensa irti! Jaa tämä vinkki myös ystävillesi, jos koit sen olevan hyödyllinen.